Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آبفا خوزستان گفت: هیچ یک از اعتبارات تخصیص داده شده به پروژه رفع مشکلات فاضلاب اهواز، پرداخت نشده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، مخاطبان در سامانه «فارس من» سوژه‌ای با عنوان «درخواست سریع حل سریع مشکل آب و فاضلاب اهواز» را ثبت و درخواست پیگیری آن را داشتند.

صادق حقیقی پور مدیرعامل آب و فاضلاب استان خوزستان، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: برای حل مشکل فاضلاب شهرستان اهواز پس از پیگیری‌هایی که انجام شد در سال ۹۸ اعتباری معادل ۱۰۰ میلیون یورو برای بهسازی شبکه فاضلاب اهواز در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هیچ قسطی از این اعتبار که بعدها به ۵۰ میلیون یورو کاهش یافت به استان نرسیده و همین مسئله موجب شده تا موضوع مشکل فاضلاب اهواز حل‌ نشده باقی بماند.

مدیرعامل آبفای خوزستان گفت: اعتبار اعلام شده فقط برای رفع مشکلات فاضلاب اهواز است و سایر شهرستان‌ها از این اعتبار سهمی ندارند.

وی اذعان کرد: اخباری در خصوص ارسال بودجه لازم به سازمان آب و فاضلاب خوزستان در فضای مجازی منتشر شده که کاملاً کذب است و باعث تشویش اذهان عمومی علیه سازمان شده است.

صادق حقیقی پور بیان کرد: برای رفع مشکلات شبکه آب و فاضلاب استان خوزستان اقدامات آبفا از جمله توسعه زیرساخت‌ها و رفع مسائل فنی نیمی از کار است.

وی ادامه داد: پنجاه درصد دیگر به رفتار مردم ازجمله توسعه فرهنگ استفاده از آب، جمع‌آوری پمپ‌های مستقیم از شبکه، پیوستن مشترکین غیرمجاز به شبکه و اصلاح جایگاه پمپ‌های نصب‌شده بر روی مخازن بر می‌گردد.

حقیقی پور افزود: پرداخت قبوض نیز تاثیر بسزایی در نحوه ارائه خدمات شرکت آب و فاضلاب دارد به طور متوسط پرداخت قبوض آب در خوزستان پس از ۲۲۴ روز صورت می‌گیرد.

مدیرعامل آبفای خوزستان گفت: در شهرستان دزفول و بهبهان میانگین پرداخت قبوض ۶۰ روز و در اندیمشک ۸۰ روز است که به تبع آن ارائه خدمات آبفا در این شهرستان‌ها با کیفیت بیشتری برخوردار است.

علت افت فشار و قطعی آب در برخی از مناطق اهواز چیست؟

وی ادامه داد: ۸۰ درصد آب اهواز از دو تصفیه‌خانه کیان آباد و ملی‌راه تامین می‌شود که هر دو تصفیه‌خانه در شمال شهر قرار دارند.

صادق حقیقی پور گفت: از این دو تصفیه‌خانه، آب در دو هزار و ۷۰۰ کیلومتر شبکه توزیع اهواز پمپاژ می‌شود و طبیعتاً هر منطقه‌ای که از این دو تصفیه‌خانه دورتر باشد فشار آب در آن منطقه کمتر خواهد شد.

وی بیان کرد: برای حل این معضل تصفیه خانه‌های کوچک و اضطراری در مناطقی که با افت فشار آب مواجه هستند، مستقر شد که به نسبت نیاز مردم حجم آب تزریق شده از این تصفیه‌خانه‌ها کافی نیست.

حقیقی ادامه داد: برای رفع مشکل افت فشار آب در برخی از مناطق اهواز در ادامه فاز دوم طرح غدیر آب به سمت تصفیه‌خانه کوت امیر در جنوب اهواز منتقل می‌شود که با این اقدام مشکل ۵۰۰ هزار سکنه آن مناطق برطرف خواهد شد.

وی گفت: یکی از عوامل وجود افت فشار در برخی از مناطق اهواز عدم بازسازی درست شبکه توزیع آب متناسب با تغییرات شهرستان است که این مناطق هم که حدود یک‌هزار و ۶۰۰ کیلومتر مساحت دارند، شناسایی شده‌اند و اصلاح خواهند شد.

مدیرعامل شرکت آبفای خوزستان اذعان کرد: اگر برای اصلاح شبکه توزیع آب نیز مبلغی حدود ۵۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده شود ۷۰ درصد مشکلات شبکه توزیع آب نیز برطرف خواهند شد.
 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آب فاضلاب اهواز تصفیه خانه خوزستان مدیرعامل آبفا خوزستان دو تصفیه خانه برای رفع مشکل فاضلاب اهواز آب و فاضلاب رفع مشکلات شبکه توزیع حقیقی پور افت فشار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۱۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان در نشستی، مسائل و چالش‌های تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس را بررسی کرد.

امروز جمعه (۱۴ اردیبهشت ماه) نشست بررسی مسائل و چالش‌های تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس در محل پروژه، به ریاست مهدی دوستی استاندار هرمزگان و با حضور مدیرعامل آبفا، مدیران و کارشناسان اجرایی پروژه برگزارشد.

استاندار هرمزگان پروژه تصفیه فاضلاب را یکی از نیازهای اساسی شهر بندرعباس دانست و گفت: پیشرفت پروژه قابل قبول است و سه فاز از پروژه به پایان رسیده است، سه فاز دیگر هم پیشرفت مناسب و مطابق برنامه دارند. به مردم قول دادیم، امسال پایان این پروژه و تحقق مطالبه به‌حق‌شان باشد، در این جلسه با جزییات مراحل فازهای اجرایی بررسی شد، یکسری مشکلات هم وجود دارد، از جمله ثبت سفارش و مسائل ارزی که برای تامین آن از تهران پیگیری خواهیم کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: فاز چهارم طرح به‌عنوان فاز اصلی در حوزه مهندسی، برق، تامین ابزارهای دقیق چند مسأله دارد که در این جلسه مشترک درباره چالش‌ها بحث و بررسی خوبی انجام شد و تصمیم‌ها هم برای تأمین برق این پروژه گرفته شد. چون پروژه در انتهای کار قرار دارد باید شبکه انتقال قدرتش دیده شود که با تعریف مسیر دسترسی بدون معارض می‌توانیم برق را تا محل پروژه تامین کنیم. 

دوستی به سه مسأله مهم فاضلاب بندرعباس اشاره و تاکید کرد: ریختن مستقیم فاضلاب از برخی محلات به خورها، فرسودگی خطوط و افزودن برخی تأسیسات برای رفع آلودگی، مسائل مهم ساماندهی فاضلاب هستند که در این جلسه مشترک بحث و مصوب شد از ۱۳۰ کیلومتر لوله و شبکه فرسوده، در فاز اول ترمیم و نوسازی ۳۸ کیلومتر به فوریت آغاز شود. 

وی ادامه داد: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی که فاضلاب‌شان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب هم دیده نشده‌، با تأمین اعتبار از محل مولدسازی املاک دولت به سرعت آغاز خواهد شد تا بتوانیم ۱۸ ماه آینده بخش عمده‌ای از فاضلابی را که به خورها ریخته می‌شود جمع‌آوری کنیم.

استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت ساماندهی فاضلاب شهرک پیامبر اعظم بندرعباس، گفت: در ماه‌های آینده این پروژه ازطریق سرمایه‌گذار با اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومان شروع می‌شود تا پرونده فاضلاب شهر بندرعباس برای بلندمدت بسته شود. 

وی با اشاره به افتتاح ۳۰۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال و بهره‌برداری از ۱۵۰۰ واحد دیگر در سال ۱۴۰۴ در شهر بندرعباس، توضیح داد: با توجه به پروژه ۱۵ هزار واحدی شهر بندرعباس و برخی شهرک‌های مسکونی و اضافه شدن حجم فاضلاب، افق طرح تصفیه فاضلاب، بلندمدت و جامع دیده شده است. 

استاندار هرمزگان پیش از این نشست، با حضور در تصفیه‌خانه شهر بندرعباس از طرح فاز یک، فاز دو و فاز چهار این پروژه بازدید و به‌مناسبت روز کارگر از کارگران این مجموعه با اهدای گل تجلیل کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا
  • آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳
  • آمادگی ایستگاه‌های پمپاژ برای دفع آب‌های سطحی در خوزستان