Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سامانه «فارس من» هدف پیگیری مستقیم مسائل و مشکلات مردم راه‌اندازی  شده است و در سریع‌ترین زمان به پیگیری موارد اعلامی می‌پردازد.

« مشکل کیفیت آب شرب گلدشت اهواز را حل کنید» یکی از عناوینی بود که از طریق مخاطبان در سامانه فارس من به ثبت رسید که موضوع را پیگیری کردیم.

افشین حاتمی معاون آب شرکت آبفا خوزستان در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد: آب شرب منطقه گلدشت از خط ورودی مستقیم تصفیه‌خانه شماره 2، که محل تامین آب آن از طرح آبرسانی الغدیر است فراهم می‌شود که از لحاظ کیفی می‌بایست بهترین کیفیت آب را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اما منطقه گلدشت به دلیل انشعابات غیر مجاز و غیر استاندار که در روی زمین  است و به هیچ عنوان مورد تایید شرکت آب و فاضلاب نیستند سبب بدبو و بی کیفیت شدن آب شده‌اند.

معاون آب شرکت آبفا خوزستان گفت: چندین بار، با فرماندار و اهالی این منطقه نشست داشتیم اما هیچ کدام از اهالی تمایلی برای حل این مشکل نداشت.

حاتمی با بیان اینکه انشعابات آب غیر مجاز سبب افت فشار آب نیز شده‌اند، عنوان کرد: از آنجایی که  انشعابات غیر مجاز منطقه در جوی‌های روباز میان فضولات حیوانی و انسانی قرار گرفته‌اند تاثیر مستقیمی در بدبو شدن و پایین آمدن کیفیت آب گذاشته‌اند.

وی افزود: حدود یک هزار و 100 کیلومتر آبرسانی در منطقه گلدشت انجام شد که به محض اینکه پیمانکار خروجی کار خود را متصل کرده بود بلافاصله اهالی بیش از 300 انشعاب غیر مجاز از خط اصلی گرفتند.

حاتمی گفت: ساکنان منطقه با این کار خود حتی مهلت تست شبکه جدید را به ما ندادند که اقدام به گرفتن انشعاب غیر مجاز کردند، شبکه جدید وقتی فعال می‌شود باید بدون انشعاب ظرف 24 تا 48 ساعت زیر بار مصرف برود تا مشخص شود این حجم فشار را تحمل می‌کند یا خیر؟.

وی با تاکید بر اینکه بیش از 70 درصد بی کیفیت بودن آب در منطقه گلدشت مربوط به انشعابات غیر مجاز است، افزود: از آنجایی که شبکه به هم متصل است چنانچه یک دوم شبکه مشکل پیدا کند کل شبکه آلوده می‌شود.

حاتمی با بیان کیفیت آب در اهواز یکسان است چرا که شرایط شبکه آب در اهواز به هم متصل است، عنوان کرد: 85 درصد آب اهواز از تصفیه‌خانه شماره یک و دو که از  شبکه آب الغدیر آبگیری می‌کنند و هفت تا 10 درصد آب اهواز از چاه‌های شوشتر که بالاترین کیفیت را دارد تامین می‌شود و چیزی حدود پنج درصد آب را از کارون برداشت می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: افشین حاتمی اب بی کیفیت انشعاب غیر مجاز انشعابات غیر مجاز منطقه گلدشت کیفیت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۰۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلانشهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۵۴ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه اسلام‌شهر با شاخص ۱۰۹، رباط کریم با شاخص ۱۰۷ و قرچک با شاخص ۱۱۵ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های امام خمینی با شاخص ۵۱، باغستان شهریار با شاخص ۹۱، پارک رازی با شاخص ۵۸، پاسداران با شاخص ۷۳، پاکدشت با شاخص ۵۷، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۵۹، پیشوا با شاخص ۶۲، تهران پارک شکوفه با شاخص ۶۸، چشمه با شاخص ۵۹، دانشگاه تهران با شاخص ۶۶، سلامت با شاخص ۸۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۶۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۵۶، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۵۱، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۵۳، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۶۰، شهریار با شاخص ۶۱، فرمانداری شهرری با شاخص ۷۳، لواسانات با شاخص ۵۵، ملارد با شاخص ۷۹، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۲، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۰، ورامین با شاخص ۶۷ وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۲ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه ۳۹، آتی ساز با شاخص ۳۵، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۵، پردیس با شاخص ۳۹، پونک با شاخص ۴۶، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۴۰، دماوند با شاخص ۲۶، ژئوفیزیک با شاخص ۴۳، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۳۹، سرخه حصار با شاخص ۲۴، شهرداری منطقه دو با شاخص ۴۹، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۳۸، علم و صنعت با شاخص ۲۰، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۳۶، در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750245

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • دستگیری شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده هلن
  • دستگیری متخلفان شکار غیر مجاز در منطقه حفاظت شده هلن
  • سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • دستگیری شکارچیان غیرمجاز در منطقه هلن چهارمحال‌وبختیاری
  • هوای مشهد امروز ۱۳ اردیبهشت سالم است