Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سامانه «فارس من»  هدف پیگیری مستقیم مسائل و مشکلات مردم راه‌اندازی  شده است و در سریع‌ترین زمان به پیگیری موارد اعلامی می‌پردازد

« جاده مرگ اهواز - هفتکل - باغملک را ترمیم کنید» یکی از عناوینی بود که از طریق مخاطبان در سامانه فارس من به ثبت رسید که موضوع را پیگیری کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، از آنجایی که ماهیت این محور ملی است شرکت ساخت و توسعه زیربنایی حمل و نقل کشور متولی احداث راه‌های اصلی، بزرگ راه‌هی و آزاد راه‌هی و راه آهن در کل کشور است.

امسال از محور جاده  اهواز-باغملک-هفتکل بهره‌برداری می‌شود

علی اصغر کاظمی مدیرکل منطقه غرب و مرکز شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز،  اظهار کرد: شرکت ما احداث باند دوم  پروژه اهواز_ هفتکل-باغملک را به عهده دارد و از آنجایی که جاده موجود در تحویل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشوری است بهره برداراین سازمان است.

وی با اشاره به حوادثی که در این محور‌ها رخ می‌دهد، افزود: عمده ‌ترین دلایل تصادفات راننده‌ها هستند به این دلیل که کلیه راه‌هایی که در اختیار داریم (آزاد راه، بزرگ راه و... ) مشخصات فنی خاص خود را دارند که بر اساس مشخصات فنی و مطالعاتی جاده طراحی و احداث شده و تابع سرعت طرح است.

مدیرکل منطقه غرب و مرکز شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور گفت: به عنوان مثال اگر راه روستایی تابع سرعتِ طرح 50 کیلومتر است اما راننده با سرعت 120 کیلومتر عبور کند قطعاً در این شرایط راننده مقصر است، در محورهای  آزاد راهی و ...حداقل سرعت مجاز 120 کیلومتر اما برخی راننده‌ها با سرعت غیرمجاز 140 تا 150 کیلومتر رانندگی می‌کنند.

کاظمی با بیان اینکه برنامه ریزی ما برای جاده اهواز-باغملک-هفتکل حدود 51 کیلومتر است، عنوان کرد: اکنون  احداث باند دوم را در دست اقدام‌داریم که پیشرفت فیزیکی پروژه نزدیک به 40  درصد است.

وی بیان کرد: این پروژه از پروژه‌های استانی بود که  ما به عنوان شرکت ساخت ظرف چند سال گذشته اجرای آن را به عهده گرفتیم که در حال حاضر  20 کیلومتر آن در سه راهی مسجدسلیمان در دست اقدام است و 10  کیلومتر آن را زیر عبور بردیم.

وی افزود: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته این محور تا اواخر خردادماه امسال و یا نهایتاً تیرماه مابقی مسیر که حدود 15 کیلومتر دیگر نیز است به زیر عبور می‌بریم.

کاظمی در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه با بهره‌برداری از باند دوم این مسیر چه میزان از حجم ترافیک کاسته و میزان حوادث کاهش پیدا می‌کند، گفت: زمانی که دو باند از هم جدا شوند حجم بار ترافیک بر دو باند تقسیم می‌شود و 50 درصد روی باند جدید منتقل می‌شود.

وی افزود: از طرفی دیگر تصادفات رخ به رخ یا شاخ به شاخ نخواهیم داشت و اگر حادثه ای رخ دهد در اثر واژگونی خودرو  و خواب آلودگی راننده است.

کاظمی عملکرد شرکت ساخت در خوزستان را خوب توصیف کرد، و عنوان کرد: امسال با توجه به برنامه‌ریزی‌هایی که از قبل در خصوص عملیات احداث باند دوم صورت گرفت عملیات اجرایی آن آغاز شد.

وی با تاکید بر اینکه منالع اعتباری خوزستان در بحث راه‌ها  به ویژه در سال 1400  نسبت به سال 99  افزایش قابل ملاحظه‌ای داشت، بیان کرد: این نوید خوبی است که امسال و سال اینده شاهده بهره‌برداری کلیه محورهایی باشیم که از سنوات گذشته شروع شده است.

کاظمی  با بیان اینکه در تلاش هستیم ظرف هر ماه 10 تا 20 کیلومتر را زیر عبور ببریم، عنوان کرد: هفته آخر اسفند 99 حدود 62 کیلومتر در خوزستان اجرا  و 22  کیلو متر آن را زیر عبور بردیم و تا اردیبهشت ماه به همین‌مقدار محورها را زیر عبور می‌بریم.

عمده ترین مشکلات حوزه راه‌ها  نبود اعتبارات و قیر است

علی عیدی وندی معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به ماهیت فرا استانی برخی پروژه‌ها در استان ، اظهار کرد: این محور بین 110 تا 115 کیلومتر است در قالب هفت پروژه توسط شرکت ساخت فعال است.

وی افزود: این پروژه‌ها شامل محور غیزانیه-هفتکل حدود 34 کیلومتر، وروی  و خروجی هفتکل دو قطعه که قطعه اول چهارکیلومتر و قطعه دوم سه کیلومتر، محور هفتکل- مسجدسلیمان-باغملک به طول 64 کیلومتر، محور باغملک تا بارون گرد یک قطعه به طول  10 کیلومتر و ورودی ایذه یک قطعه به طول 7 کیلومتر است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان عدم تخصیص اعتبارات مورد نیاز پروژ‌ها و قیر را دو موضوع مهم و کلیدی در بحث عملیات اجرایی جاده‌ها برشمرد، و گفت: از دی ماه سال گذشته عملیات آسفالت ما تعطیل است به این دلیل که شرکت‌های قیرسازی حاضر نیستند با اوراق به ما قیر دهند و فقط در برابر پول نقد قیر می‌فروشند.

عیدوندی بیان کرد: دولت از سال 1400 تا 1402 به منظور خرید قیر اوراقی را در اختیار ما قرار داده است اما این اوراق به درد قیرساز نمی‌خورد چرا که باید این اوراق را در بازار بفروشد.

وی با بیان اینکه برای آسفالت یک محوری به طول 49 کیلومتر به قیر نیاز دارم که شرکت‌های قیرساز به ما نمی‌‌دهند، عنوان کرد: اگر شرکت‌های قیرساز به ما قیر بدهند 115 کیلومتر باقی مانده حد فاصل غیزانیه تا ورودی ایذه در مدت سه سال به بهره‌بردار می‌رسد.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: خوزستان احداث جاده شرکت ساخت بهره برداری زیر عبور شرکت ساخت باند دوم راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۸۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات روکش آسفالت محور بیرجند نهبندان به طول ۳۶ کیلومتر

تین نیوز

رییس اداره نگهداری راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی از اجرای روکش آسفالت محور بیرجند_ نهبندان در حوزه شهرستان های بیرجند، سربیشه و نهبندان به طول ۳۶ کیلومتر خبرداد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، سید محمد فرخی، رییس اداره نگهداری راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی گفت:به منظور بهبود وضعیت تردد و ارتقای ایمنی عبور و مرور، عملیات روکش آسفالت محور شریانی وکریدوری بیرجند  زاهدان در حوزه شهرستان های بیرجند ، سربیشه و نهبندان به طول ۳۶ کیلومتر آغاز شد.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه محور بیرجند زاهدان یکی از مهمترین محورهای مواصلاتی استان است، پروژه های متعدد جهت بهبود عملکرد محور تعریف شده که در این عملیات، ابتدا لکه گیری و درزگیری انجام و مسیر لایه نهایی اجرا می گردد.

رییس اداره نگهداری راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود: این عملیات با هدف بهبود وضعیت تردد، ارتقای ایمنی عبور و مرور در این محور انجام می‌شود.

فرخی یادآور شد: با اجرای این عملیات، شاهد تردد ایمن و افزایش عمر مفید جاده خواهیم بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود
  • عملیات روکش آسفالت محور بیرجند نهبندان به طول ۳۶ کیلومتر
  • ریزش برداری از محورهای ایلام درپی بارش‌های شدید
  • باند دوم پل هادی‌آباد شهرستان کارون به بهره‌برداری رسید
  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • ۳۰ کیلومتراز محور ترانزیتی خوی به رازی آماده بهره برداری شد
  • دو بانده شدن ۲ جاده دو طرفه در شهرستان نجف آباد
  • باند دوم جاده امیدیه تا سه‌راهی آغاجاری از سوی نفت و گاز آغاجاری تکمیل می‌شود
  • خط انتقال آبرسانی دیلم تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد