Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سامانه «فارس من»  هدف پیگیری مستقیم مسائل و مشکلات مردم راه‌اندازی  شده است و در سریع‌ترین زمان به پیگیری موارد اعلامی می‌پردازد.

« مخالفت با تجمیع و پردیس شدن دانشگاه صنعتی شهدای هویزه» یکی از عناوینی بود که از طریق مخاطبان در سامانه فارس من به ثبت رسید که موضوع را پیگیری کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامرضا خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد: طرح الحاق دانشگاه‌های کوچک به دانشگاه‌های بزرگ در راستای اجرای مصوبه‌ سال 1394 شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبات ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور و سند راهبردی آموزش عالی در برنامه ششم توسعه است.

وی افزود:و به منظور ارتقاء کیفی، تعیین و تثبیت برنامه‌های کمی، مأموریت‌‌گرایی دانشگاه‌ها، متناسب‌سازی رشته‌ها با نیازها، استفاده بهینه از منابع، به اجرا درآمده است.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در این طرح  با توجه به محدودیت منابع مالی مؤسسات آموزش عالی در حال توسعه امکان دستیابی به شاخص‌های لازم را ندارند به همین دلیل با ادغام آن‌ها از ظرفیت دانشگاه‌های معین استان به منظور ارتقاء شاخص‌های خود بهره می‌برند.

خواجه بیان کرد: تعداد رشته‌ها، نسبت استاد به دانشجو، زیرساخت‌های فیزیکی، فضاهای آموزشی، کیفیت علمی و میزان نیاز منطقه، استان و کشور به این مؤسسات از جمله ملاک‌هایی هستند که در طرح الحاق دانشگاه‌های کوچک به دانشگاه‌های معین مورد توجه قرار گرفته است.

وی عنوان کرد:  هدف از اجرای طرح الحاق دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در حال توسعه نه تنها حذف یا تعطیل کردن مجموعه دانشگاهی نیست بلکه هدف اصلی ارتقاء کیفی این مؤسسات با استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه‌های معین است.

خواجه با تاکید بر اینکه الحاق دانشگاه صنعتی هویزه به دانشگاه شهید چمران اهواز قطعاً به نفع آن مجموعه خواهد بود، گفت:  دانشگاه شهید چمران اهواز با تهیه و تدوین برنامه‌ راهبری پردیس صنعتی شهدای هویزه، با توجه به ظرفیت‌های موجود منطقه برنامه‌ریزی خواهد کرد.

وی افزود: الحاق دانشگاه هویزه  به دانشگاه شهید چمران اهواز به معنی تعطیلی آن یا تعدیل نیروی انسانی این مجموعه نیست و اعضای هیئت علمی و کارکنان هم‌چنان در این مجموعه به اشتغال ادامه خواهند داد.

خواجه بیان کرد: پردیس صنعتی شهدای هویزه با گذشت بیش از 12 سال از عمر آن حتی یک مترمربع فضای آموزش، آزمایشگاهی، کارگاهی، ورزشی و خوابگاهی ملکی در اختیار ندارد.

وی عنوان کرد: به طور حتم چنانچه از ابتدای تأسیس این مجموعه تحت پوشش دانشگاه شهید چمران اهواز قرار می‌گرفت تاکنون همانند دیگر واحدهای اقماری دانشگاه در شوشتر و شوش حداقل زیرساخت‌های لازم برای آن تأمین شده بود.

انتهای پیام/

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه چمران دانشگاه صنعتی هویزه تجمع دانشگاه دانشگاه شهید چمران اهواز الحاق دانشگاه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۵۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم

استاندار فارس با اشاره به سیاست و تلاش دولت مردمی سیزدهم برای حمایت از اقتصاد طبقه کارگری گفت: در همین زمینه، مدیریت ارشد فارس سیاست احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس، در مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر در شیراز گفت: بر اساس تفاهمنامه اداره کل راه و شهرسازی و مجتمع‌های تولیدی، دولت متعهد به پرداخت تسهیلات پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن شده و سایر هزینه‌های احداث به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال نیز توسط صاحبان صنایع و با حمایت بانک‌ها پرداخت می‌شود.

وی حیات اقتصادی کشور را وابسته به تلاش کارگران دانست و افزود: سیاستگذاری دولت در جهت حمایت از معیشت، مسکن، درمان و سایر نیاز‌های طبقه کارگر است.

استاندار فارس بر لزوم ایجاد اشتغال برای افراد تحصیل کرده تاکید کرد و ادامه داد: حداقل ۲۵ درصد از سهمیه اشتغالزایی استان باید به دانش آموختگان با مدارج عالی تحصیلی اختصاص یابد.

ایمانیه افزود: فعالسازی کارخانه‌های راکد و نیمه راکد در سال ۱۴۰۲ اقدامی مهم بود که موجب احیا و ایجاد فرصت‌های شغلی متعدد شد و امروز حتی برخی واحد‌های تولیدی استان با کمبود نیروی کار مواجه هستند.

وی اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ سهمیه اشتغالزایی فارس بالاتر از ۱۰۰ درصد به ثبت رسید و برای سال جاری نیز تحقق بیش از میزان تعیین شده هدف‌گذاری شده است.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به راه‌اندازی تعاونی‌های مصرف کارخانه‌ها و مجتمع‌های تولیدی گفت: هدف از اتخاذ چنین تصمیمی کاهش نقش واسطه‌ها است.

ایمانیه فعالسازی این تعاونی‌ها را راهگشا دانست و افزود: استان فارس بیشترین تولیدات در عرصه محصولات کشاورزی را دارد و کارگران نباید هزینه‌های گزافی که از تولید تا فروش به کالا افزوده می‌شود را متحمل شوند.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • بارش باران، نقش رستم را تعطیل کرد
  • روند ۴۰ پروژه شاخص شهر را به‌صورت جزئی بررسی می‌کنم
  • کاهش سرقت در کشور/ تاکید بر ارتقاء قدرت کشف جرایم و برخورد قاطع با سرقت
  • کاهش سرقت در کشور/ تاکید بر ارتقاء قدرت کشف جرائم و برخورد قاطع با سرقت
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • اصلاح کشور از مسیر مدرسه می‌گذرد