Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، مخاطبان فارس کمپینی را با عنوان «پیگیر مشکلات کارکنان شرکت کشت و صنعت دزدشت باشید» را در «فارس من» ثبت کرده‌اند.

این کمپین به شرح زیر است:

چند سالی است کارخانه با سابقه تکین دزفول با حدود 120 نفر پرسنل زمین‌گیر شد تا به تعطیلی رسید.

سوءمدیریت ها، فشار بانک، اختلاف شرکا و عدم همراهی مسؤولین شهری، زندگی حدود 1000 نفر را به صورت مستقیم و غیرمستقیم تحت‌الشعاع قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سه، چهار سال است کارمندان و کارگران این شرکت بدون حقوق و حتی بدون حق استفاده از بیمه تأمین اجتماعی به دلیل عدم پرداخت حق بیمه توسط شرکت و عدم همکاری اداره بیمه شهرستان به سر می‌برند. حتی از بیمه بیکاری هم نمی‌توانند استفاده کنند.

جالب اینکه مسؤولین شهرستان فقط نظاره‌گر هستند. متأسفانه شرایط اقتصادی و وضعیت همه‌گیری کرونا فشار مضاعفی را به پرسنل خدوم شرکت وارد نموده است که ورود شخص مقتدر رئیس محترم قوه قضاییه را در اجرای دستورات مقام معظم رهبری، همچنین کاهش آلام پرسنل می‌طلبد. آیا امیدی است؟

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شرکت تکین تعطیلی کارخانه بیکاری کارکنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۸۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات

مهران فاطمی استاندار یزد درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

وی با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

فاطمی، در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • مراقب وزش باد شدید باشید / دهرم فراشبند؛ در صدر میزان بارش‌ها
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • تشکیل کارگروهی برای رفع مشکلات کارکنان قضایی و قضات هرمزگان
  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • قول استاندار کرمان برای رفع مشکلات کارگران